Waarom zou HRM meedoen aan een Kernwaarde Meting?

ingevoerd op 23-1-2014

Met een kernwaarde meting (CVI™) ontdek je de dominante aanleg, waarden en vaardigheden van je team of die van jezelf. Wanneer je weet wat je waarde is, weet je ook wat het is wat jou waardevol voor anderen maakt. Je kent je kwaliteiten en bijdragen aan een team. Jouw (zakelijke) relaties doen ook graag een beroep op deze waarde. Want met deze kwaliteiten draag jij bij aan het succes van anderen en dat maakt jou succesvol!

”In onze test onderscheiden we 4 essentiele ’human energies (core values nature)’.

En we onderscheiden 6 ondersteunende krachten (triggers) die het aangeboren potentieel aan human energie, de aanleg aanwakkeren.

Kerngericht In Bedrijf biedt en organiseert voor- en nabesprekingen bij het online en in groepsverband afnemen van de Kernwaarde Meting. Dat doen we omdat de Kernwaarde Meting (CVI™) een Amerikaanse test betreft en er nuance verschillen in onze talen bestaan. Daarnaast heeft een voor- en nabespreking het voordeel om deelnemers met verschillende scores bijeen te zetten en mogelijkheden voor team building direct met voorbeelden te ervaren. 

Inmiddels is de CVI™ bij ruim 1000 bedrijven in meerdere landen ingezet. Zoals bij het matchen en optimaliseren van functieprofielen voor bepaalde  taken.

Dat succes dan ook niet kon uitblijven mag blijken uit de belofte die gemaakt is: Taylor Protocols ”guarantees that candidates who receive a High Recommendation will be a Top Performer or we replace that person, and no additional costs are incurred”.