Winterspecial van Kerngericht In Bedrijf (KIB).

ingevoerd op 18-12-2018

Winterspecial van Kerngericht In Bedrijf (KIB).

AANBOD geldig t/m 31 December 2018

Ook leuk om als cadeau weg te geven!

 

Beste lezer,

 

Wie ben jij?

En waar bestaat jouw unieke combinatie kernwaarden uit? Dit is een uitnodiging. Reflecteer op je unieke zelf en krijg meer inzicht in de werking van je energiehuishouding met de verkregen rapportage.

 

Namens KIB wil ik je gratis kennis laten maken met een online meetinstrument. Het instrument, de CVI™ (Core Value Index) meet je Kernwaardensets en geeft je inzicht in de werking van je intrinsieke motivatie, vitaliteit en energiehuishouding op werkgebied. Kennis hiervan en/of coaching hierop helpt je bij het organiseren van het werk en biedt handvatten voor zelfsturing en communicatie met je team of leidinggevende. Je maakt de CVI™ van Taylor Protocols in minder dan twintig minuten en daarna bespreek je bijvoorbeeld de rapportage met ons of je familie en vrienden rond kerst en oud en nieuw. Wat een leuke eyeopener! De CVI™ word je gratis door KIB aangeboden!

 

Er bestaan vele (persoonlijkheid)testen die je helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht. Er bestaan echter maar weinig manieren die én bedrijfsgericht en wetenschappelijk in kaart brengt wie je daadwerkelijk bent.  De CVI™ meet ‘hoe je van nature gebakken bent’, wat je imprint is, en hoe je daar werk gerelateerd invulling aan kunt geven. Ze laat je zien welke bijdragen je passen en vertaald deze naar inzetbaarheid en bevlogenheid. Lucratief bij business en accuraat materiaal voor contemplatie. Voor deze winter en samen met dierbaren wellicht?

 

Ik wens je alvast heel prettige dagen en nieuwe inzichten toe! 

 

Robbert Sedee

Wholesome Assessments  & coaching

Team Empowerment

Business Optimization 

 

Ja natuurlijk doe ik mee!

Stuur mij de mail met de CVI™ tool!

Vul dan het formulier met vermelding van ’winterspecial’ onderaan in (http://bit.ly/studenten-winteraanbod). En je ontvangt binnen 24 uur deze test CoreValues@Taylor Protocols.com. per mail. 

Wil je een telefonische reactie van mij (kosteloos), vemeld dan ook je tel.nr. Voor een (tel.)afspraak nadien. 

 

Over KIB

Home (http://bit.ly/Menswaardig-KIB)

KIB is partner van Taylor Protocols PRIVACY_VERKLARING_KIB (http://www.kerngerichtinbedrijf.nl/pg-27205-7-118968/pagina/privacy_verklaring_kib.html)

 


Reacties
Reactie: (Robbert)
30-12-2018, 16:04
test