Wat ik mocht leren

En vertrouwen mag geven

Ik heb vorig jaar december een zesmaandse Venus Sequence cursus gevolgd bij Gene Keys.com. Een prachtig programma over onze broncodes die aan de hand van onze relaties, van kinds af aan, in het licht werden gezet.  Ik noem hieronder enkele passages die wellicht ook u als lezer aansporen. 

 

Het ontmantelen en ontsluiten van de codes en het ontmantelen van de patronen vergt moed. Het pad naar ons hogere zelf dat in ons DNA is belichaamd, is diep onbewust en vergrendeld. Elk heeft zijn eigen magie en het uitbreiden van die velden en codefractals zorgt voor een stroom van kennis en wijsheid. Het heeft energie en we werden uitgenodigd om op de kwantummanier te dromen. We waren net begonnen.

Voor een deel moeten we denken in systemen, relaties en velden en ze zien als archetypen die als fractals in een hologram met elkaar verweven zijn. Ze trillen en de 64 Gene Keys zijn onze unieke lenzen die uitpakken en ons helpen het bewustzijn te vergroten. Het zijn de algoritmen van de kosmos en ze corresponderen met getallen, voorouderverhalen, dromen, planten, mineralen, kristallen etc. Alles als deel van ons rechterhersenhelft en als een spel in een veld van wijsheid. 

 

En de reden van dit schrijven is nu dat ik me gisteren verwonderde over de liefdevolle uitingen die ik van vrienden op sociale media las. Ik verwonderde me niet alleen, ik was ook onder de indruk en erkende de kracht en pracht van hun woorden.  Zo mooi je in schrift uitdrukken is niet mijn kwaliteit bedacht ik.

 

En dan kom ik vandaag op sociale media ineens de vrijheid mars in Rotterdam tegen, en ik werd er helemaal enthousiast en blij van. Erna lees ik mijn (linkerbrein) blauwdrukken in Human Design en Gene Keys, en over de geactiveerde DNA Key sleutels vandaag er nog eens op na, en plots ondervind en herken ik ook het enthousiasme en die liefde in mij. Hier word ik blij van, en dus ook zacht en ontspannen. Hoe mooi is dit :)

Hieronder de link naar het betreffende filmpje, en een van de avond ervoor die hier gerelateerd aan is.

Walk of Freedom Rotterdam 29-5 (https://www.youtube.com/watch?v=rgE8Gwxp4Aw)

Dit is Willem Engel; oordeel zelf Cafe Weltsmerz (https://www.youtube.com/watch?v=3UALy8Hzhp8)

 

Jennifer Hoffman schreef over Mercurius (retrogade) deze week

..it’s time to clear the cobwebs of the past and make room for some bright, fresh, new energy for a new cycle of joy that is beginning for you.

This is your time to say good-bye to the karma and 3D density and hello to creativity and 5D joy. 

You do not have to do anything, just be open to receiving the changes that your soul is helping you to align with.

Onward and upward, forward with courage. Shine on and show your glow now, big and bold is where you need to be.

Shine on and show your glow. It is indeed a wondrous time to be here and to finally end lifetimes of karmic trauma, drama, and suffering.
in enlighteninglife.com

 

Enkele Human Design/Gene Keys aspecten in mijn Profiel (Linkerbrein deel)

Sleutel #51.5 ; in mijn persoonlijkheid of karakter. Met als potentie of talent: ’Initiatieren en Gewaarworden met sprongen in Bewustzijn’. De sleutel staat bij mij in Jupiter en deze staat nu in Vissen.

#55.6 in mijn persoonlijkheid en in Zon. De potentie en gave is ’Vrijheid’. Zon staat nu in Tweeling (flexibele geest met denken);

#9.2 Zon in mijn Ontwerp of DNA imprint. Met als potentie ’Vasthoudendheid’.

#16.2 In Aarde en Ontwerp. ’Levenskunst en Enthousiasme’. 

#26.5 in Ontwerp en Mercurius (nu retrograde) ’Onzichtbaarheid’, En in Persoonlijkheid #49.3 ’Revolutie’.

 

Dit uitleg betreft natuurlijk een summiere weergave, maar het algoritme waar ik nu van bewust mocht worden en van mag leren is dat ik me gesteund mag weten door wat mij enthousiast maakt in plaats van mijn leven te laten leiden door controle en angst.

 

Keys van vandaag: In Human design 30-5-21 #16.5 Enthousiasme voor / en dienstverlening aan hogere doelen.

De vaardigheid om de talenten van anderen te herkennen en te ondersteunen.

 

En beschreven in Gene Keys,

With Gate #16 we eventually make our mark in the world

as a keen critic, 

skilled performer, 

or through our talent and enthusiasm for living.

 

We don’t, however, begin life that way. 

We need to identify with a skill or skills,

dedicate ourselves to repetition of the pattern, 

and focus on practice until we reach a point of mastery 

that transcends the skill itself and becomes an art.

 

The world waits for that moment when the dancer becomes the dance, or when living one’s life becomes its own masterpiece.

We are looking for the perfect way to express our expertise. 

Without Gate #48 however, 

we may become self-critical and feel that we don’t have the adequate depth.

In mijn geval word ik dus aangetrokken door mensen met een #48 in hun ontwerp. Goed om te weten voor partnerships and teams.

 

En ondanks dat, leren deze mystieke en wijsheidsleren mij ook dat we onderweg zijn om ons DNA te muteren. En behoudens dat, alles altijd voor jezelf blijven onderzoeken past bij Vrijheid.

Bonus: Kryon 30-5 about new upgrades, templates and paradigm shifts (https://www.youtube.com/watch?v=sX2TlyzENxs) 

Robbert 30-5-21

traditional 'secrets' openingup traditional 'secrets' openingup