Corona 1,5 meter spoedwet slecht voor intuïtie

Besloten consultatieversie van de #spoedwet.

Volgens advocatuur past het niet in een democratische samenleving. Maar wat vind u?

nova-coronawet-past-niet-in-democratische-samenleving (https://www.advocatenblad.nl/2020/06/05/nova-coronawet-past-niet-in-democratische-samenleving/?fbclid=IwAR1riRhc4EWwAuDvLik_ckY1LoqZc2JHeJSYQ6xGvZuCJ-tYZ5mP_D8y8r0)

Als je het mij vraagt wordt hun ’nieuwe normaal’ door angst gedreven en openbaart het zich door rechtlijnigheid, vierkant denken, hokjes geest enzo meer. Naast dat het op onrechtmatige gronden wordt afgedwongenen is het ook onduidelijk of -en onder welke omstandigheden- de wet ooit weer zal worden ingetrokken. #Wiegelooftdaarnogin.

 

En het gekke is, ik ben in een huisartsen gezin opgegroeid waar een 1.5meter huishouden bestond. En als voormalig reisbegeleider mocht ik vele plekken bezoeken waar op de roltrap rechts werd gehouden, behalve in NL warenhuizen. Ik kwam ook op plekken waar we dicht op elkaar reisden. Daar vond vaak de ontmoeting en het reisavontuur plaats.

 

En met blote voeten dansavonden leerden ik inlevingsvermogen te vergroten. Een spelopdracht betrof bv kriskras en snel door de ruimte bewegen zonder elkaar te raken. Heus je intuïtie groeit.

 

Eenmaal gewend kan ik zo’n bewegingsvrijheid en intuïtief vertrouwen niet meer van me laten afpakken. Zo’n rigiditeit zit ook niet in mijn DNA en vandaar dat ik ook anderen vraag deze zoveelste petitie te ondertekenen.

 

nee-tegen-de-spoedwet (https://petities.nl/petitions/nee-tegen-de-spoedwet?locale=nl)

 

En weet je wat ik nog het meest opmerkelijke vind? Ik ben wel degelijk voor rekening met een ander houden, en onderlinge afstand respecteren. Maar wel door en met communicatie, en niet door ’op straffe van’. Sterker nog, ik ben ook voor drastische maatregelen op vrijwel elk vlak van (mondiale)economie en samenleven. Ik geloof echter niet in levensvatbaarheid van wetgevingsgronden op basis van valse en door angst gedreven voorwendselen. En als ik naar mijn broncodes en betrokkenheden kijk, heb ik dit gevoel maar beter te respecteren. Hoe zou ik anders hoe het was, ooit aan mijn kinderen kunnen uitleggen?

bewustzijn frequenties bewustzijn frequenties
concept wet concept wet
dna codering dna codering
schoolpistols schoolpistols
51-extra info 51-extra info
Bron Code Frequencie Coach Bron Code Frequencie Coach