De ziel ontwaken; over zelfkennis en inzetbaarheid

Het zal niemand zijn ontgaan. We leven in een bijzondere tijd van verandering, transitie en transformatie.   In de huidige tijdgeest komt er veel op ons af en wordt er veel van onze veerkracht gevraagd. Een grote mate van adoptie vermogen en veerkracht legt beslag op ons privé en werk. En hoe dieper de veer is ingedrukt, hoe groter uiteindelijk de uitbarsting.  Dat is het vervelende van deze periode, ze gaat gepaard met shocks en de vraag, wat hebben wij nog zelf in de hand, speelt bij menigeen.

 

Van jongs af aan ben ik geboeid door zogenaamde tijden van verandering en ik ging deze vanuit mij zelf, ook filosofisch, geometrisch en astrologisch met interesse onderzoeken. Zo ontdekte ik:

De vorige keer waarin toekende kwaliteiten van de planeten Jupiter en Saturnus elkaar versterkten in sterrenbeeld Waterman (conjunct) vond plaats rond het jaar 1206 BC. Deze tijd staat bekend als die van de Mongoolse krijgsheer Chinggis Khan. En wat wil het geval, de twee planeten keren op 21 december’20 voor het eerst weer terug (nul graden) in dit zelfde sterrenbeeld. Wow.  De twee planeten gezamenlijk kennen ook kleinere 200 en 20 jarige cycli. Voor de kenners wordt een 200 jarige periode van Aarde sterrenbeelden nu afgelost met een periode van 200jaar van Lucht sterrenbeelden.  Een kortere 20jarige cicli die wordt afgerond betreft een nieuwe cyclus die deze twee twee planeten gezamenlijk maken. Jupiter, Saturnus in Steenbok!

Hier naast speelt astrologisch gezien nog veel meer. Op 21 december gaat bijvoorbeeld het einde van het dromerige en iet wat naive vissentijdperk over in 0 graden Waterman (aquarius tijdperk).

Zo veel meer zei ik: Mercurius (communicatie en logica) en onze Zon (Passie) komen samen in Steenbok. 

(verantwoordelijkheid nemen) etc.

 

En wat het betekent?

Ik denk dat het neer komt op herwaardering van innerlijk weten en overtuigingen. Oude en meest lineaire, rechtlijnige oorzaak gevolg paradigma’s van kennis en kennisvergaring (wetenschap) zullen meer integraal en holistisch groeien. Integratie met het feminisme dus. Wetenschappelijke ontwikkeling en technische innovatie zal verder mondiaal samenvloeien en ook het gebied van bewustzijn bestrijken. Het ik, ego en individualisatie komt ten dienste van wij samenleving te staan. Dit zal gepaard gaan met integratie van overheid en bedrijfsleven en artificial intelligence zal in ongekende sneltrein vaart bestaand werk overnemen. 

 

Toepassingsmogelijkheden van onze kennis en innerlijk weten zal sneller, praktischer en lichter worden. En het mooie is, en als het aan ons ligt, vanuit een humaan, menswaardig en rechtschapen perspectief.  

 

En dat is een verschil.

Na 21 december staan we voor een vernieuwing op het gebied van organiseren van de samenleving, wetten en principes, vrijheid en ethiek. Naar werk en inkomen zullen we anders gaan kijken en dat is niet per se iets om te vrezen wat in menig hoek, en terecht kritisch aan de orde wordt gesteld. 

 

Naar onze gezondheid en ons menselijke kapitaal zal ook op een vernieuwde en humane wijze gekeken kunnen worden. Onze eigenwijze intrinsieke aard zal leidend en van toegevoegde waarde zijn en zeggingskracht, beheer en controle op onze data, dna, energiepoorten en frequenties zal naar ik hoop leidend worden. Wij hebben die vrijheid om te kiezen. Jij zult beschikking hebben over het 80% water,  eiwit en aminozuur beheer en constellatie van jouw lichaam. Jouw kern zal als basis dienen van je levenspad en ze zal je helpen verder te verbinden met Gaia en moeder natuur.  

 

Wat betekent dat voor U als werkgever, en vooral eerst voor U?

 

Het betekent een belang van zelfkennis, misschien wel voorafgaand aan een vermogen in essentie te kunnen relateren en verbinden.

 

Nieuwsgierig?

In mijn praktijk richt ik me op:

1) je essentiele zelf leren kennen, je ego omarmen en accepteren vanuit een groter verband. Zo kom je meer in balans en ben je vanuit je zelf in staat om positiever in het leven te staan.

2) Ik help je om je diepten in te gaan om van daaruit met hart en ziel te leven. 

 

Samen reizen?

Bij mij kun je terecht voor Zelfbewustzijn Checkups,

Broncode reading en coaching en

Kernwaarden bewustzijn bij inzetbaarheid.

 

Meer info: https://64poortennaarzelfkennis.nl

 

Al is alle energie in ons, niet alle energie is voor hier en nu.

 

KIB Robbert 17-12-20

blog foto blog foto
AI -digital virtual reality AI -digital virtual reality
Q  chinesen digitsfoto Q chinesen digitsfoto
astro 16dec astro 16dec
jain108 mandala jain108 mandala
DNA coincedence I Tjing toeval DNA coincedence I Tjing toeval
myself myself
way to self bedrijf way to self bedrijf