Stimulatie als sleutel van vreugde.

Waar levenslust ons de energie voor een 'beter leven' geeft.

De poort in Human Design en gen sleutel 58 in Gene Keys, links bovenaan in de mandala, wordt gezien als de transformatie poort naar vitaliteit. Specifiek de vitaliteit om ergens toe uit te dagen.

Kritiek hebben wordt als een natuurlijk bijproduct ervan gezien dus als een soort verbeter energie.

Deze energiepuls van vandaag kan je zien als iets dat zo’n archetypisch overblijfsel in ons activeert.

De poort maakt deel uit van het kanaal van oordeel dat het wortelcentrum (poort 58) verbindt met het miltcentrum (poort 18) in het andere plaatje. Dit kanaal is een ontwerp van onverzadigbaarheid waar de energie van oordeel vellen en verbeteren uit voort komt. 

Poort 58 draagt bij aan ons collectief logische begrip, waartoe ook Poort 10, Poort 58 en Poort 38 behoren en heeft het delen ervan als sleutelbegrip.

 

Wat het betekent? Haar potentie en kwaliteit. 

Poort 58 heeft het vermogen om aan te voelen wanneer iets zwak of ongezond is. 

Dan komt een vreugdevolle en medelevende durf tot leven om zo een patroon of autoriteit eronder uit te dagen. 

Mensen die hier gevoelig voor zijn ontlenen hier plezier aan.  Plezier bij het delen van waardering en voor schoonheid geven aan een gevoel van verwondering en levenslust, dat zo op een natuurlijke wijze ook anderen kan verheugen en aantrekken. 

---

Ik reageerde vandaag op een nieuwjaarsgroet van David Loyd aan mij. En ik besef me dat mijn nieuwjaars groet reactie aan hen best wel aansloot bij deze Zonnepoort activering van dit moment.  

Zo gaf ik in mijn boodschap invulling aan mijn wens en verlangen om waardevol bij te dragen door iets te corrigeren wat de samenleving, c.q. deze sportschool ervan weerhoudt welzijn en gezondheid te bereiken en te behouden.

Mijn nieuwjaarsgroet luidde: ’Dank je wel!

En jullie ook alvast een omkering van de Covid energie van het afgelopen jaar toegewenst. En dat we vitaliteit en levenslust in 2021 weer als een zuiver geheel kunnen zien. Waar lichaam en geest weer als een complementair geheel mag worden gewaardeerd en in onze agenda’s komt. Zo wens ik je en jullie een bruisende gelukzaligheid, een energetische doorbraak, en een omkering in het nieuwe jaar naar een nieuw tijdperk toe.

Zo beschouwd levert Poort 58 de brandstof en logica die nodig is om levensvatbaarheid van patronen, formules, ritmes en richtingen te testen die de mensheid verder naar de toekomst brengt. 

In de leer van Human design is ze de kostbaarste en meest waardevolle en felbegeerde energiebron van de logica.

Ze stelt: vaak leveren we energie die nodig is om mensen ertoe te bewegen niet over iets te praten maar er iets aan te doen. En om die energie correct te kanaliseren en gepast toe te passen, daar waar die het meest nodig is, kijken we naar mensen (in ons team) met poort 18. 

Hun existentiële bewustzijn helpt ons namelijk om onze energie te richten op het bepalen welke verbeteringen nodig zijn en hoe deze te manifesteren. 

Zonder poort 18 kunnen we ons namelijk wanhopig voelen wanneer we niet weten hoe we van dienst kunnen zijn en hard duwen om er zelf achter te komen.

Echter vandaag stond de vierde lijn, het scherpstellen centraal. Dan wordt een natuurlijke specialisatie die, wanneer ze geconfronteerd wordt met een veelvoud aan stimulaties, geen innerlijke moeite kent om zich te concentreren op de juiste invloed of boodschap.

Dan draagt de energie bij aan herkenbaarheid van waardevolle en stimulerende brandstof. 

 

Zelf een Zelfbewustzijn_check up of Broncode reading aanvragen?

Het is mijn beleving en overtuiging dat we er goed aandoen en Zonnepuls energie kunnen (leren)aanvoelen. Ook al heb je niet de specifieke 58 of 18 sleutelpoorten in je ontwerp. Of je beseft nog niet direct het hoe of het wat. Zo was bijgaande foto met het kompas vorig jaar op 29 december gemaakt, en valt ze pas nu vandaag voor mij op haar plek.

 

Robbert-KIB 29-12-2020

 

kompas buiten kompas buiten
godheads wheel mandala godheads wheel mandala
mandala kleur mandala kleur
Mandala Mandala