Ben je ook benieuwd naar wat jouw rol in deze game kan zijn?

Jouw Levenswerk?

Vandaag staat planeet Venus op ’sleutel 59.6’ (Dishonesty, Intimacy, Transparancy). Dit is het Gene Key sleutelnummer voor een van de sloten die mij helpen mijn Levenswerk 55.6 (Victimization, Freedom, Freedom) te beleven. Of te wel naar buiten toe een frequentie uit te dragen wat in mijn blauwdruk van de Gene Keys Activeringsreeks mijn Levenswerk 55 wordt genoemd en met twee zesde regels van ’teacher’.

Auteur Richard Rudd benoemd eerder in zijn boek bij Siddhi 49 dat alle Siddhi’s een gemeenschappelijk veld beschrijven die door siddic hergeboorte en connectie met de bron verbonden zijn..

Vandaag/vanavond staat verder de Maan in 55.5 en deze sleutel behoort samen met 49 tot een genetische Codongroep die chemisch gerelateerd is, en aanzet tot mutatie (hergeboorte) van ons DNA. Op individueel bewustzijn niveau met 55 en op collectief niveau met 49.

’You can not attain the Siddic state of consiousness without being totally reborn.. The Siddic state requires both a mystical and genetic devorce from what which came before’.

Deze diepe chemische codon connectie wordt ook wel de Wervelwind (analoog aan Tarot) genoemd. En de Schaduwzijde van 49 is goed waarneembaar met al die gepolariseerde reacties in de wereld om ons heen. En ooh ja, ik doe er ook aan mee. Al helemaal met 51.5 (Agitation, Initiation, Awakening) in mijn Pearl.

De Gave van vernieuwing (49 revolutie) komt echter pas in beeld als de 49 schaduw frequenties van angsten en (verlies van)territoria niet meer spelen. Alleen en pas dan ontstaat er ruimte, via hergeboorte en vernieuwing voor de Siddhi (49 Devine will). Deze Siddic state zal de wereld vanaf scratch en met ’mythical deforce’ herbouwen. Het oude (normaal) dat niet meer gefixed kan worden, maakt dan plaats voor iets nieuws. Richard spreekt bij de 49 gave over ’Genetic Forking’ en beschrijft het als een paradox. Als een soort T-splitsing.

Ik kan de relatie met de sleutel en Zonne pulse van vandaag op nummer 31 ook zo zien. Gevoelsmatig (Maan vandaag in 55.5) wil ik Vrij zijn en me niet laten vangen door welke Matrix of evolutionaire theorie dan ook. Al ervaar en herken ik ook de 49 Mercury Mind in mijn Human Design profiel.

Zo zie ik de 59.6 Venus energie van vandaag als een energie die me aanzet tot dit schrijven en die ik mag omarmen. Bevrijd!  En wat mij betreft ook onderzoek waardig. Zo wil ik best bijdragen. Dan zullen we ook zien wie zich links of rechtsom door 31 (Arrogantie, ((gekozen))Leiderschap, Nederigheid) aangesproken voelt, en als van zelf iets vernieuwends uitdraagt met mogelijk collectief (Quarter of Civilization, the Realm of Dubhe) effect.

 

Richard schreef elders nog zo mooi: Hold your profile lightly, and play with it! It’s a playground we can use to explore, and at a certain point let it go. Yes dive deep with it, identify with it, play with it, learn from it, explore it, share it. Hold it lightly, enjoy it, and then let it go…

– Richard Rudd, Field of Play

 

Overige links: 

Gregg Braden. Gaia Blog. We all have a story.
https://www.youtube.com/watch?v=x3xe4jdg3S4

Spiritualroseofsilence/door-welke-bril-kijken-wij?

https://spiritualroseofsilence.blogspot.com/2021/07/door-welke-bril-kijken-wij.html?fbclid=IwAR0hUBtiokG1tuRWxizgivLA28YHfsmmAUrgJFNKLuMMT2QJmXo_oXLSK0o

Pam Gregory New Moon in Leo 8th August 2021\ 

https://www.youtube.com/watch?v=VwCGQhdABnc

 

Meer weten? Je weet de weg.

everything is possible everything is possible
buiten de tijd buiten de tijd
metehods of science metehods of science
creatieve people creatieve people
mind the matrix mind the matrix
gk 31 gk 31