Van Kerngericht naar Kernverlicht

En In Bedrijf?

Gisteren viel de zondewende (link onderaan) tegelijkertijd met de opening van de poort waarmee mijn ziel en spirituele liefdespunt verbonden zou zijn volgens mijn Genekeys blauwdruk (zie bijlage ’Robbert Hologenetic profile’ SQ 10.3 en de Human Design pulse van 21 dec).

Op die zelfde dag volgde ik een voordracht over de Schumannresonantie met een op beide leringen gestoelde inlevingsoefening van Erna. En of dat nog niet alles was werd mijn dag aangevuld met een Gene keys ’Parel’ cursus bespreking over de sleutel die verbonden zou zijn met mijn ideale werkomgeving, te weten sleutel 21.1 (Culture genoemd in de blauwdruk).  

Maar ik was inmiddels te moe en had op het tijdstip nog weinig animo om aan een Zoom groep meeting deel te nemen. En daarbij komt, volgens de ’.1’ van mijn ideale ’21.1’ werkomgeving ben ik bevattelijk voor mijn eigen unieke individuele benadering en levert die me uiteindelijk een zekere autoriteit over mijn talenten of gaves. Of te wel externe erkenning. Wat je daar ook van vinden mag, ik heb dus niet aan de collectieve Parel bijeenkomst deelgenomen ondanks de eerdere meditaties van diezelfde dag waarin ik nota bene met alle universa en de gehele kosmos contact heb gezocht. 

Gelukkig kon ik hier zonder enig schuldbesef of gevoel van tekortkoming goed mee omgaan en dat kwam mede omdat de energie poort van gisteren, diezelfde dag, mijn ziels en liefdespunt omschrijft en wel in haar laagste en hoogste frequentie en bandbreedte. Deze zou lopen van Zelfobsessie via Natuurlijkheid naar (gewoon) Zijn. Ongeacht op welke frequentie ik mijn aandacht vestigde, mijn keuze om niet aan de Parel frequentie Zoom bijeenkomst deel te nemen en me meer te concentreren op de energie poort 10.3 van gisteren i.p.v. me op mijn ideale werkcultuur en omgeving te richtten pakte prima voor mij uit.

 

Ik zou nog verder kunnen gaan en over de ’Codon Ring van Light’ kunnen spreken bestaande uit vier sleutels die voorafgaand aan de 10.3 een maand lang werden geactiveerd (9, 5,26,11), of ik kan ingaan op sleutel 11.4 die met mijn professie, c.q. Vocation in de Genekeys blauwdruk leer staat genoemd. Al deze sleutels van afgelopen maand werden energetisch een periode geactiveerd en allen hebben te doen met gemanifesteerd licht wat in ons DNA besloten licht.

 

En de uitnodiging naar mij is om dit verhaal collectief te delen. Zo interpreteer ik de omschrijvingen en samenvallen van de gebeurtenissen. En zou ik het verhaal doortrekken, dan zou ik er zelfs een aankondiging van kunnen maken. Zoiets als ’ik ga na acht jaar Kerngericht In Bedrijf, een inschrijving de toevoegen te weten Kern verlicht In Bedrijf. Want dat is wat me dezer dagen aan het overkomen is.   

 

Samenvattend zou ik kunnen zeggen dat ook ik de tools heb gekregen om licht te zijn, en als ik me open stel voor al dit gedachten goed en bereid ben al dit te zien als een (hologenetich)spel, dan kan ik zeggen, ik heb de sleutels doorleefd en beleefd, en waar ik nu in wil berusten is mezelf als een voorbeeld figuur van zelfliefde te zien. Want dat heeft er o.a. aan ontbroken in de zin dat dit me heeft voortgestuwd dit en mijn pad te bewandelen. Om nu gewoon in zachtheid en geduld te kunnen (SQ) Zijn. En of en hoe dit dan al dan niet doorsijpelt, merk ik dan wel weer. 

Hieronder zal ik nog wat linkjes plaatsen waarin de genoemde sleutels worden toegelicht en verantwoordt. Zo draag ik i.i.g. zelf al bij aan de aansporing om de 10.3 op schrift te stellen zoals dat reeds in de Human Design url hieronder aangekondigd is. 

 

Over K.I.B.

K.I.B. is een beleidsinitiator-, assessment & mobiele coach praktijk. Ze meet, analyseert, coacht of adviseert wetenschappelijk en integraal. Voor individu en voor teams op het terrein van vitaliteit, inzetbaarheid en samenhang. De voornaamste instrumenten en invalshoeken zijn: Core Value Index (CVI), Body & Mind Language, Human Design, GeneKeys, I’Ching en Healing Tao (in the West). 

 

Diensten: 

Kernwaarden bewustzijn

Zelfbewustzijn checkup

Broncode reading

Core Value Index (CVI)

 

Website: Kerngericht In Bedrijf

Contact: 06 27440746

 

Bronnen: 

https://www.youtube.com/watch?v=EBU9St5opwQ Op 21 december kruist de zonnewende zon de wereldas in Steenbok.

Robbert Hologenetic profile (met 10.3 spiritual love point in het midden; bijlage)

De volledige tekst over de 10.3 uit het Gene Keys boek kan ik helaas nog niet delen i.v.m. rechten.  

Human Design 10.3 pulse van 21 dec (https://myemail.constantcontact.com/The-Daily-View--Gate-of-The-Behavior-of-the-Self--10-3---The-martyr.html?soid=1101642878733&aid=MMsLEKvAzYY)

 

 

10-3 2021 pearl 10-3 2021 pearl
10.3 2021 10.3 2021
activate the grid buiten de tijd activate the grid buiten de tijd
Elon Musk Erath gridd Elon Musk Erath gridd
Eva tribe grid Eva tribe grid