Matrix Grid lijnen kruisen op knooppunten

Abstract uit 3 juli'22 fb post; maansknopen en zielswonden

Dit bericht is een abstract van mijn reactie op een schrijven van stichting Gene Keys over de 39ste gensleutel. 

 

Ik heb de ervaring om een zogenoemd (wortel basis chakra en adrenaline) pressie te ervaren. Ik heb maandknopen op 39.3 en 39.2. En mijn blauwdruk maakt een 39-55 kanaaltje met 55.6 in Solair Plexus.

Daarnaast reist Cheiron momenteel door 51.2. Deze staat bij mijn IQ. Mogelijk daarom dat het ’in dienst van het uitlokken van creativiteit en vrijheid bij anderen’ ook te doen heeft met mijn passie voor Hart voor Vrijheid alsook dat mijn innerlijke 51 heling met zowel mentaal strategische keuzes alsook met mijn emotionele bewustzijnsdeel - mijn hartsbewustzijn te maken heeft.

Dat alle poorten in het hart/ego centrum bij mij zijn geactiveerd verduidelijkt voor mij in elk geval dat ik op een logisch mentaal niveau, op het niveau van alle poorten in deze hub, dynamische en schommelende overbruggingen van creatieve provocatie kan slaan. Als donder en lichtbliksems want 51.5 is ook mijn Jupiter Parel.

Jupiter, Cheiron en Mars vandaag reizen overigens door Aeries Zodiak. Dit heeft dus met onbewuste activatie van heeling. (Healing in action) te maken. Met ook 63.3 in Cheiron in mijn hologenetische profiel en blauwdrukkaart. ”De I Tjing noemt dit archetype ’De voleinding’. En met Pluto in 64’s genoemd ’Voor de voleinding’ wordt veel van deze druk voor mij begrijpelijk.

Dan snap ik waarom mijn persoonlijkheid naar manieren zoekt die ego defensieve mechanismen om me heen - en als gevolg van een gebrek aan zelf reflectief vermogen-, dynamisch en creatief dienstverlenend wil helpen overbruggen.

Bij kamerleden die er wel voor open staan bijvoorbeeld. Temeer nu na Zelenenski ook Pol Pot in de 2de Kamer besproken is. Ik bekijk een en ander inderdaad vanuit een bestuurskundig triple helix verband.

Maar meer verwacht ik van dienstverlening aan Bestuursculturen. Daar staan innerlijke houdingen, opstellingen, gedragingen en beslissingen ook vaak haaks op uitgangspunten, dat zie ik bijvoorbeeld bij Hart voor Vrijheid bij wie ik mij afgelopen jaar in een werkgroepje integriteit bevond.

En dit alles raakt mijn 21.1 in Cultuur (in de betekenis van werkomgeving) en 11.4 (in betekenis van professie/vocation). En zo bezien en begrepen, ja zo belicht kies ik voor ’grow’ ipv ’wilt’ citaat Richard Rudd).

https://www.youtube.com/watch?v=ZTBBm7YW-48 (https://www.youtube.com/watch?v=ZTBBm7YW-48)

#Revoluties beginnen met boeren opstand’ minuut 3.13

en Haga minuut 3.54.

Caroline van der Plas ’ik wil geen vergelijking maken met Pol Pot’ minuut 4.12.

#humandesign #genekeys #kernverlicht 

https://www.genekeysnederland.nl/home (https://www.genekeysnederland.nl/home)

 

N.B. dit bericht is waarschijnlijk niet te vatten zonder voorkennis of een meer uitgebreide toelichting over samenhang tussen verschillende leerscholen en stromingen. Geïnteresseerden kunnen contact met mij opnemen.

kosmische chiron kosmische chiron
siska cheiron wounded healer siska cheiron wounded healer
Bijbel manifestatie Bijbel manifestatie
planetary ephemeris 39.3 planetary ephemeris 39.3
HD rs Nayla Nasra HD rs Nayla Nasra
RS gkprofiel zonder lijnen RS gkprofiel zonder lijnen
Elon Musk grid Elon Musk grid
matrix res3 matrix res3