Ontvangen

Matrixwerk?

 

Eerder vandaag publiceerde ik wat aanvullender op FB. 

Terwijl Zelensky zo het parlement toegaat spreken, denk ik aan het thema van zijn speech en moet ik denken aan de Biolaps die nu opnieuw bevestigd schijnen te zijn, stelt (verbannen) Tucker Carlson (https://www.youtube.com/watch?v=5OvgYyQGy3A)gisteravond.

Ik denk aan Trump en ook aan de vrouwen die verklaren door hem verkracht te zijn, aan minister Ollongren met haar petje, en of dat plaatje echt echt is?

Ik denk aan mijn eerdere bezoek aan Oranje hotel, aan Willem Engel en toen nog Hart voor Vrijheid.

Ik denk aan mijn ervaringen als verkiezingswaarnemer en de evaluatie bij Buitenlandse Zaken. Ik denk aan Huidig minister Hoekstra, en aan een verplichte gezondheidsverklaring met C-ovid test wil ik internationaal blijven opkomen als Burger voor transparantie en ’eerlijke verkiezingen’ blijven toetsen.

Ik denk aan mijn droom op de steppe met doldrieste jonge zwarte stier, Trump, Zelensky en ik een dag voor Trump’s eerste impeachment en ik denk aan de door mij zojuist gelezen boeken over de ’Gestolen tijd’ en eeuwen oude (Maya en andere) voorspellingen in allerlei kalenders van Peter Toonen.

En ik denk aan de tijd is nu.

En met dit alles ga ik door met interesse en onderzoek naar de dag pulsen van vandaag.

”We are visionaries providing the plan or overview for a new way forward, but we are not necessarily to do the work or make it happen” (human design).

Antroposofische weekspreuk 28 april-4 mei).

#hartvoorvrede

#Kin67blauwehandtoon2

#genekey51

#genekeys55

#wijmakenons

Kajsa Ollongren Wef Kajsa Ollongren Wef
oranjehotel oranjehotel
willem engel willem engel
bio labs bio labs
us bio labs us bio labs
us bio us bio
peter toonen peter toonen
blauwe hand toon 2 blauwe hand toon 2